ΚΕΙΚ
Υλικά:
4 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κούπες ζάχαρη
1 κούπα ηλιέλαιο
4 αυγά 
1 κούπα και 1/4 της κούπας γάλα
2 βανίλιες
ξύσμα από ένα ακερωτο λεμόνι
Λίγο τρούφα για το τέλος...
Τρεις κουταλιές κακάο συν μία κουταλιά γάλα ,για να φτιάξω το σοκολατένιο μέρος του κέϊκ
Για το γλάσο:
2 κούπες ζάχαρη άχνη
4 περίπου κουταλιές σούπας νερό ή αν θέλετε για περισσότερο άρωμα χυμό λεμονιού
περίπου 2 κουταλιές σούπας...
Ανακατεύω και ρίχνω πάνω στο ψημένο κέϊκ αφού έχει κρυώσει...
Εκτέλεση:
Χτυπάω το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτω τα αυγά, ένα ένα όλα τα υλικά, και τέλος το γάλα εναλλάξ με το αλεύρι..... Παίρνω 3 κουταλιές από το μείγμα ανακατεύω με μια κουταλιά κακάο, ρίχνω στο ταψί ένα μέρος από το κέϊκ συνεχίζω με το μείγμα κακάου και πάλι το υπόλοιπο άσπρο υλικό, αφού πρώτα έχω βάλει
λάδι στο ταψί και έχω πασπαλισει με φρυγανιά τριμμένη, ψήνω στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για μια ώρα....
Καλή συνέχεια στη μέρα σας
Η συνταγη ειναι της
Κατερίνα Λάμπρου
