Header Ads

Header ADS

ΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Τι θα χρειαστούμε :
 ΥΛΙΚΑ
700 γραμμάρια αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
200 γραμμάρια ζάχαρη
150 γραμμάρια σπορέλαιο
4 αυγά
1 μπεκιν
1 βανίλια
Κακάο σκόνη, όσο χρειαστεί αν θέλετε
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά, ρίχνουμε έπειτα και το σπορέλαιο, το μπεκιν, τι βανίλια, και στη συνέχεια το αλεύρι, και ζυμώνουμε πολύ καλά να γίνει μια ευπλαστη ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια μάς.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια. Σε ένα από αυτά προσθέτουμε το κακάο και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσει όμορφο σοκολατένιο χρώμα.
Τυλιγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τις ζύμες μάς για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες ανοίγουμε τις ζύμες, όσο μπορούμε σε παράλληλογραμο σχήμα, και σε λεπτό πάχος (όπως φαίνεται στην εικόνα) τοποθετούμε τις δύο ζύμες, τι μια πάνω στην άλλη, και με την βοήθεια τής λαδοκολλας, τυλιγουμε σε ρολο, το οποίο το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Κόβουμε έπειτα σε φέτες μπισκότα τα ρολά μάς, και τα βάζουμε σε ταψί λαμαρίνας με λαδόκολλα.
Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο) για 6 λεπτά περίπου.
Και τα μπισκότα μας έτοιμα..!!!
Η εικόνα και η γεύση τούς θα ξετρελανουν σίγουρα μικρούς και μεγάλους!!!!
ΣΥΝΤΑΓΉ - ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ
ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η    Κυριακή Συμεωνίδου

Από το Blogger.