Ποικιλία κρεάτων σε πουγκάκια
Ποικιλία κρεάτων σε πουγκάκια
Διάφορα κρέατα σε πουγκάκια::
1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές ,1 κιλό αρνί σε μπουκιές ή ένα μπούτι χωρίς κόκκαλο ,800 γραμμάρια μοσχάρι σε μπουκιές, 500γρ.κοτόπουλο,1 λουκάνικο κομμένο σε μπουκιές,γραβιέρα πικάντικη ,1 κρεμμύδι χοντροκομμένο ,σκόρδα ,πράσινη πιπεριά καρέ ,κόκκινη πιπεριά καρέ, αλάτι, πιπέρι ρίγανη, θυμάρι,πολύ λίγο ελαιόλαδο .Κοβω τα κρέατα σε μπουκιές σε διαφορετικά σκεύη.Βάζω όλα τα μυρωδικά στα υλικά για να μαριναριστούν για μία ώρα. Παίρνω λαδόκολλα κόβω σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια και βαζω στο κάτω μέρος 1 χοντρή φέτα πατάτα, 2 κομμάτια από όλα τα κρέατα ( 2 χοιρινό, 2 μοσχάρι, 2 αρνί, 2 κοτόπουλο, 1 λουκάνικο) 1 κομματάκι κρεμμύδι, πιπεριά, τυρί,1 σκελίδα σκόρδο.τα δενω με σπάγκο , κόβω το χαρτί που περισσεύει πολύ, τα τυλιγω με αλουμινόχαρτο και τα βάζω στους 180 βαθμους για 3 ώρες.
Βγαίνουν 14-15 πουγκακια.
Όταν τα βγάλω βγάζω το αλουμινόχαρτο και τα σερβίρω σε μπολάκι ατομικά!!!!
Δεν θέλω να να πω πολλά..Αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις γευστικά.
Είναι η δεύτερη φορά που τα κάνω!!!!!
(Καλύτερα να ζητήσετε από το χασάπη να σας ξεκοκκαλισει το αρνί για ευκολία. )
Η συνταγη ειναι της Φωτεινή Παρασκευοπουλου
