Header Ads

Header ADS

Χριστουγεννιατινο δάσος

                                                                                           ΥΛΙΚΑ 600γρ μερέντα, 160γρ φαριναπ, 4 αυγά, 300γρ λευκή κουβερτούρα, χωνάκια παγωτού, πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, τρούφα, καρύδα, ζάχαρη άχνη . ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Χτυπάμε στο μίξερ τη μερέντα, τα αυγά και το φαριναπ. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς για 20 -25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε μπεν μαρι λιώνουμε την κουβερτούρα. Ριχνουμε λίγο πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και βουτάμε τα χωνάκια. Γαρνιρουμε με τρούφα ή καρύδα και αφήνουμε να στεγνώσουν καλά. Φτιάχνουμε μία κρέμα από ένα κουτάκι morfat και μισό ζαχαρουχο αν θέλουμε καραμελωμενο. Τα χτυπάμε στο μίξερ να αφρατεψουν. Μπορούμε να προσθέσουμε και τριμμένα μπισκότα στην κρέμα μας. Γεμίζουμε τα χωνάκια με την κρέμα και τα τοποθετούμε πάνω στο μπραουνι. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ  Dimitra Argeiti
                  
Από το Blogger.