Μπισκοτακια βουτυρου
F for Food
Μπισκοτακια βουτυρου με σταγονες σοκολατας με γευση φραουλας
Υλικα
250 γρ βουτυρο
130 γρ αχνη ζαχαρη,περ ενα φλυτζανι καλα πατημένη ζαχαρη
2 κροκους
2 βανιλιες
1 κγ μπεικιν παουντερ
4 κουπες αλευρι
Ενα σακ σταγονες σοκολ με γευση φραουλας
Υλικα
250 γρ βουτυρο
130 γρ αχνη ζαχαρη,περ ενα φλυτζανι καλα πατημένη ζαχαρη
2 κροκους
2 βανιλιες
1 κγ μπεικιν παουντερ
4 κουπες αλευρι
Ενα σακ σταγονες σοκολ με γευση φραουλας
Ανακατευω ολα τα υλικα,( το βουτυρο κρυο),οχι και τις σταγονες( αυτες τις βαζω στο τελος)
Βαζω τη ζυμη σε μεμβρανη και στο ψυγειο για μιση ωρα
Εβαλα σε λιγη ζυμη κακαο για να κανω δίχρωμα μπισκοτα.
Αν θελετε,ανοίγετε τη ζυμη αναμεσα σε δυο λαδοκολες .
Η πλάθετε τη ζυμη με το χερι.
Σε μερικα εβαλα σταγονες και μεσα στη ζυμη
Σε αλλα εβαλα μια σταγόνα στη μεση.
Εψησα σε προθερμ φουρνο για 25 λεπτα.
Βαζω τη ζυμη σε μεμβρανη και στο ψυγειο για μιση ωρα
Εβαλα σε λιγη ζυμη κακαο για να κανω δίχρωμα μπισκοτα.
Αν θελετε,ανοίγετε τη ζυμη αναμεσα σε δυο λαδοκολες .
Η πλάθετε τη ζυμη με το χερι.
Σε μερικα εβαλα σταγονες και μεσα στη ζυμη
Σε αλλα εβαλα μια σταγόνα στη μεση.
Εψησα σε προθερμ φουρνο για 25 λεπτα.
Μου βγηκαν 36 μπισκοτακια με σταγονες σοκολατας με γευση φραουλας
Υλικα
250 γρ βουτυρο
130 γρ αχνη ζαχαρη,περ ενα φλυτζανι καλα πατημένη ζαχαρη
2 κροκους
2 βανιλιες
1 κγ μπεικιν παουντερ
4 κουπες αλευρι
Ενα σακ σταγονες σοκολ με γευση φραουλας
Υλικα
250 γρ βουτυρο
130 γρ αχνη ζαχαρη,περ ενα φλυτζανι καλα πατημένη ζαχαρη
2 κροκους
2 βανιλιες
1 κγ μπεικιν παουντερ
4 κουπες αλευρι
Ενα σακ σταγονες σοκολ με γευση φραουλας
Ανακατευω ολα τα υλικα,( το βουτυρο κρυο),οχι και τις σταγονες( αυτες τις βαζω στο τελος)
Βαζω τη ζυμη σε μεμβρανη και στο ψυγειο για μιση ωρα
Εβαλα σε λιγη ζυμη κακαο για να κανω δίχρωμα μπισκοτα.
Αν θελετε,ανοίγετε τη ζυμη αναμεσα σε δυο λαδοκολες .
Η πλάθετε τη ζυμη με το χερι.
Σε μερικα εβαλα σταγονες και μεσα στη ζυμη
Σε αλλα εβαλα μια σταγόνα στη μεση.
Εψησα σε προθερμ φουρνο για 25 λεπτα.
Μου βγηκαν 36 μπισκοτα
Βαζω τη ζυμη σε μεμβρανη και στο ψυγειο για μιση ωρα
Εβαλα σε λιγη ζυμη κακαο για να κανω δίχρωμα μπισκοτα.
Αν θελετε,ανοίγετε τη ζυμη αναμεσα σε δυο λαδοκολες .
Η πλάθετε τη ζυμη με το χερι.
Σε μερικα εβαλα σταγονες και μεσα στη ζυμη
Σε αλλα εβαλα μια σταγόνα στη μεση.
Εψησα σε προθερμ φουρνο για 25 λεπτα.
Μου βγηκαν 36 μπισκοτα
Η συνταγη ειναι της Maria Ntelimara
