Υλικά. 500 γραμμ κιμά μοσχαρίσιο 1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια 150 γραμμ παρμεζάνα ή άλλο τυρί. 400 γραμμ γκουντα 400 γραμμ κρέμα γάλακτος. Εκτέλεση. Κάνουμε τον κιμά όπως για το παστίτσιο, βράζουμε τα κοχύλια να κρατάνε λίγο , τα στραγγίζουμε και ριχνουμε μια κουταλιά βούτυρο , Προσθέτουμε τον κιμά και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Ριχνουμε την κρέμα γάλακτος και τέλος τό γκουντα.. Ψήνουμε στους 220 για 30 λεπτά περίπου!! Καλή επιτυχία!!Η συνταγή είναι της Ορανια Καρδαμη !
ΣΤΕΊΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΣΑΣ!
Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες,κάντε κλικ εδώ