Γαυρος φιλεταρισμενος .
Το σημερινό μας φαγητό: απλό, εύκολο, ελαφρύ και υγιεινό! Γαύρος φιλεταρισμένος μπήκε σε ταψάκι με χοντρό αλάτι, τοματίνια κομμένα στη μέση, 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες, 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές φετούλες, κάπαρη, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και ψήθηκε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30' περίπου, πολύ ελαφριά πατατοσαλάτα με ελαιόλαδο, μουστάρδα, φρέσκο κρεμμυδάκι, κάπαρη, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και φέτα βαρελίσια Ναυπλίου με τοματίνια, φρέσκια ρίγανη και ελαιόλαδο!
Τη συνταγη μας την εστειλε η Tonia Vassilakou.
