Παγωτό-σάντουιτς !!
Υλικά
1 κουτί φυτική σαντιγύ Μόρφατ1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
250 ml γάλα φρέσκο
1 φάκελο Ανθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις… Φραουλα, καραμελα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια) όποια σας αρέσει
150 ml κρέμα κρετόρε φυτική
2 πακέτα μπισκότα πετίτ μπέρ
Εκτέλεση
Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μίγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα και προσθέτουμε την Κρετόρε.
Σε ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα και απλώνουμε το μείγμα παγωτό επάνω στο μπισκότο.
Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Η ποσότητα που σας δίνω βγάζει γύρω στα 20 κομμάτια .
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες ή από το βράδυ.
Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, ‘η ότι μας αρέσει να τα διακοσμήσουμε!!
Καλη επιτυχια !!
Τη συνταγη μας την εστειλε η φιλη μας Euridiki Kanatseli !!

