ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
ΥΛΙΚΑ
1 βιτάμ1/3 της κούπας ζάχαρη
2 κροκάδια
2 κουταλιές κονιάκ
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
2 βανιλιες
3 κούπες αλευρι για όλες τις χρήσεις
1φακελάκι μπέκιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε την ζύμη και την στρώνουμε σε ταψί νούμερο 25. Απο πάνω απλώνουμε μαρλελάδα της αρεσκείας μας. Εγώ έχω βάλει μαρμελάδα ροδάκινο, σύκοκαι βερίκοκο. Απο πάνω στολίζουμε με κορδονια απο την ίδια τηνζύμη Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα!!Καλη επιτυχια !!
Τη συνταγη μας την εστειλε η ελενη δημητριαδη !!
