Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ !!





ΥΛΙΚΑ 

1 κιλό παντζάρια
3 σκελίδες Σκόρδο
αλάτι
ξύδι
Λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Καθαρίζω τα παντζάρια, κόβοντας τα κοτσάνια κοντά στη ρίζα και κρατάω το βολβό, τα κλωνάρια και τα φύλλα .Τα πλένουμε καλά 3-4 νερά και στο τελευταίο ξέβγαλμα ρίχνω μια κουταλιά ξύδι . Βράζω νερό σε κατσαρόλα με λίγο αλάτι και ρίχνω τους βολβούς, σε 20΄ λεπτά ρίχνω και τα κλαδιά με τα φύλλα και τα αφήνω ακόμα 1/4 στο νερό. Αφαιρώ πρώτα τα φύλλα και τα κλαδιά από τη κατσαρόλα, με μια τρυπητή κουτάλα. Μετά βγάζω και τους βολβούς, αφήνω να κρυώσουν και τους ξεφλουδίζω. Κόβουμε τους βολβούς σε ροδέλες και τα κλαδάκια σε μπαστουνάκια.
Σερβίρω σε πιατέλα και ρίχνω λάδι, ξύδι και 3 σκελίδες σκόρδο.
Καλή επιτυχία !!!!

Τη συνταγη μας την εστειλε η  Καίτη Νίνου
 
Από το Blogger.