ΠΙΤΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
Υλικά για το ζυμάρι..
500 γραμμ αλεύρι γ.ο.χ1 μαγιά
Λίγο αραβοσιτελαιο
Αλάτι .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ζυμωνουμε όλα μαζί το απλώνουμε στο ταψί και το αφήνουμε για 15 λεπτά να φουσκώσει!!Υλικά για επάνω
Απλώνουμε στο ζυμάρι τό πουμαρο και λίγο κέτσαπ που έχουμε ρίξη λίγη ζάχαρη, προσθέτουμε τυρί γκούντα, πιπεριά, ντομάτα, ελιές, πάλι λίγο τυρί και τέλος κομμάτια μοτσαρελα !!
Καλη επιτυχια !!
Τη συνταγη μας την εστειλε η ΓΩΓΩ ΒΑΚΑΛΗ !!
