Τούρτα Γκατω
Για ταψι 40 τα υλικά είναι
900 γρ. σαβαγιάρ,
4 ερμολ,
3 σαχαρουχο,
250 γρ. κουβερτουρα
3 φλιτζάνια ρόφημα κακάο
Εκτέλεση:
Εκτέλεση: Χτυπάμε 2 Ερμόλ με 1,5 ζαχαρουχο σε ενα μπολ αυτή ειναι η άσπρη κρέμα .Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε 2 ερμολ και 1.5 ζαχαρουχο και ριχνουμε μέσα την λιωμένη κουβερτουρα αφού την λιώσει μπενμαριν αυτή ειναι η σοκολατένια κρέμα. Στρώνουμε στο ταψι τα σαβαγιάρ αφού τα βουτάμε πρώτα στο ρωφημα , Στρώνουμε όλη την σοκολατένια κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ ,βάζουμε άλλη μία στρώση σαβαγιάρ και τέλος όλη την άσπρη κρέμα και ρίχνουμε τρούφα σοκολάτας ότι
θέλετε .
Καλη σας επιτυχια !!!
Την συνταγη μας την εστειλε η Αννα Τζουδα
