Header Ads

Header ADS

Τούρτα Γκατω

Για ταψι 40 τα υλικά είναι

900 γρ. σαβαγιάρ, 
4 ερμολ,
3 σαχαρουχο,
250 γρ. κουβερτουρα 
3 φλιτζάνια ρόφημα κακάο

Εκτέλεση:

Εκτέλεση: Χτυπάμε 2 Ερμόλ με 1,5 ζαχαρουχο σε ενα μπολ αυτή ειναι η άσπρη κρέμα .Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε 2 ερμολ και 1.5 ζαχαρουχο και ριχνουμε μέσα την λιωμένη κουβερτουρα αφού την λιώσει μπενμαριν αυτή ειναι η σοκολατένια κρέμα. Στρώνουμε στο ταψι τα σαβαγιάρ αφού τα βουτάμε πρώτα στο ρωφημα , Στρώνουμε όλη την σοκολατένια κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ ,βάζουμε άλλη μία στρώση σαβαγιάρ και τέλος όλη την άσπρη κρέμα και ρίχνουμε τρούφα σοκολάτας ότι 
θέλετε . 
Καλη σας επιτυχια !!!

Την συνταγη μας την εστειλε η  Αννα Τζουδα
Από το Blogger.