Χοιρινη Τηγανια
Υλικα
1kg χοιρινο,2κρεμμυδια σε φετες,
2 κ.σ. Μουσταρδα,
1κ.σ. Ριγανη,
1 ποτηρι κρασιου λευκο κρασι
αλατι κ πιπερι!!
Εκτελεση
Σωταρουμε τα κρεμμυδια. προσθετουμε το κρεας κ σωταρουμε για 10' μεχρι να παρει χρωμα..Σβηνουμε με το κρασι προσθετουμε αλατι, πιπερι,μουσταρδα κ μια κουπα βραστο νερο.
Σκεπαζουμε το τηγανι με το καπακι κ σιγοβραζουμε για 20'.
Βγαζουμε το καπακι δυναμωνουμε τη φωτια κ αφηνουμε μεχρι να μεινει το κρεας με το λαδι του τελος προσθετουμε κ τη ριγανη!!
Την συνταγη μας την εστειλε η Βάσω Θανοπούλου
