ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ !!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο χοιρινο λαιμο κομμενος σε μικρα κομματιαμισο κιλο χοιρινη πανσετα χωρις κοκαλο και αυτη κομμενη σε μικρα κομματια
2 πιπεριες πρασινες κομμενες σε κομματια
2 ντοματες κομμενες στρογγιλες
2 κρεμμυδια κομμενα
αλατι-πιπερι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ .
1 κρασοποτηρο ελαιολαδο4-5 δοντακια σκορδο
μιση πιπερια πρασινηΤΑ χτυπαμε ολα μαζι στο μουλτι να γινουν κρεμα .
ΕΚΤΕΛΕ.ΣΗ
μισο κουταλακι μουσταρδαΠλενουμε το κρεας και το στραγγιζουμε ..
Σε μια λεκανη βαζουμε το κρεας του ριχνουμε αλατι , πιπερι
και προσθετουμε τη μαριναδα του κανουμε καλο μασαζ το σκεπασουμε με μεμβρανη το αφηνουμε για ενα βραδυ στο φυγειο ..Την επομενη ημερα περνουμε ξυλακια για σουβλακια και βαζουμε εναλαξ κρεας , πιπερια , κρεας ντοματα , κρεμμυδι και ετσι φτιαχνουμε τα μινι κοντοσουβλια μας .... Τα τυλιγουμε σε 2 λαδοκολλες και τα ψηνουμε σε χαμηλη θερμοκρασια στους 170- 180 για 4 ωρες περιπου...
Στο τελος ανοιγουμε την λαδοκολλα για να παρουν λιγο χρωμα ,αν χρειαζεται !!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΥΤΙΧΙΑ !!!!
