Header Ads

Header ADS

ΚΑΡΙΟΚΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΎΔΙΑ!!




ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΉΣ..

1.1/4 Φλυτζάνι τσαγιού γάλα
200 γραμμ μαργαρινη
50 γραμμ κακάο
1.1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ χονδροαλεσμενα ( όχι σκόνη)
250 γραμμ καρύδια χονδροαλεσμενα
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 φλυτζάνι καφέ κονιάκ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ.

750 γραμμ κουβερτουρα
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο..


ΕΚΤΈΛΕΣΗ..

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη μαρμάρινη να λιώσει και οταν λιώσει ρίχνουμε το γάλα να ζεσταθεί λίγο και το περνούμε από τη φωτιά.. Κοσκινιζουμε σε μία λεκάνη το κακάο και την άχνη και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα χονδροαλεσμενα μπισκότα και τα καρύδια στή λεκάνη ,το κονιάκ το ξύσμα πορτοκαλιού και τη λιωμένη μαργαρινη με το γάλα, ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε 2-3 μπαστούνια που τα τυλιγουμε με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον...
Όταν παγώσουν κόβουμε σε κομμάτια και τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα που έχουν λιώσει με τη διαδικασία του μπεν Μαρι τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδοκολα και στο ψυγείο να παγώσουν... Αν θέλουμε τα τυλιγουμε με αλουμινόχαρτο ή τα αφήνουμε σκέτα.Τα συντηρούμενα στο ψυγείο για αρκετό καιρό!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!
 ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΕΣ ΣΕ ΓΕΎΣΗ!!!
Από το Blogger.