Header Ads

Header ADS

Φασολάκια!!




ΥΛΙΚΑ
Βαζω μπολικο ελαιολαδο στη χυτρα και περναω πρωτα μια πατατα κομ. σε μεγαλους κυβους, ένα καροτο, ένα μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκ. και μια σκ. σκορδο. επειτα τα φασολάκια. ανακατευω λιγο και προσθετω: μια ντοματα ξεφλουδισμενη κομ. σε κυβακια, μαιντανο, ανηθο, χυμο ντοματας, ένα κυβο κνορ κομμ. αλατι, πιπερι, λιγη κανελα και δυο κουτ. ζαχαρη.
ελαχιστο νερο (ένα φλυτζανακι του καφε), κλεινω τη χυτρα και τα βραζω για 4-5 λεπτα. αναλογα πως δουλευει ο καθενας τη χυτρα του ή ακομα καλυτερα σε πλατια κατσαρολα. το σημαντικο στα φασολάκια είναι να μεινουν με το λαδακι τους, όχι με πολύ νερο...

Την συνταγη μας την εστειλε η Rena Mokoy
 
Από το Blogger.