Header Ads

Header ADS

ΣΑΡΑΓΛΙ

.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
150 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ , 150 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΩΜΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ , 100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΑ ,, 50 ΓΡ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ ,. 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ,, 2 ΚΟΥΤ ΓΛ ΚΑΝΕΛΑ , 1/2 ΚΟΥΤ ΓΛ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ , 10 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ................
250 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
500 ΓΡ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ .. ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 2-3 ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΕΤΕ ..
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 500 ΓΡ ΝΕΡΟ ,, 750 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ,, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ,, ΖΑΧΑΡΗ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ,, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ... ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΟΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,, ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ 70-75 ΛΕΠΤΑ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Φωτεινή Παρασκευοπουλου
Από το Blogger.