Φλογέρες με φιλαδέλφεια.
Φλογέρες με φιλαδέλφεια.
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα φιλαδέλφεια
10 φέτες μπέικον
600 γραμμ φύλλο κρούστας
Λίγη πάπρικα καπνιστή
1 κρεμμύδι μεγάλο
Και ελαιόλαδο για τα φύλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το σοτάρουμε ελαφρώς, προσθέτουμε το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια και συνεχίζουμε να το σοτάρουμε για 4-5 λεπτά ακόμα, το αφήνουμε να κρυώσει ριχνουμε την πάπρικα και τα φιλαδέλφεια ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά..
Περνουμε τα φύλλα μας και τα κόβουμε πρώτα στην μέση κάθετα και έπειτα στα τρία οριζόντια, βάζουμε τα κομμένα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο και τα σκεπάζουμε. Ξεκινάμε το δίπλωμα περνουμε δύο φύλλα λαδωνουμε βάζουμε με ένα κουταλάκι γλυκού γέμιση στο επάνω μέρος κλείνουμε στα Πλάγια και τυλιγουμε τη φλογέρα μας.
Τέλος της περνάμε όλες με ελαιόλαδο και ρίχνουμε η λίγο σουσαμι η παπαρουνοσπορο.
Ψηνουμε στους 170 με αέρα μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Καλη επιτυχία.
Η συνταγη ειναι της Ουρανια Καρδαμη
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα φιλαδέλφεια
10 φέτες μπέικον
600 γραμμ φύλλο κρούστας
Λίγη πάπρικα καπνιστή
1 κρεμμύδι μεγάλο
Και ελαιόλαδο για τα φύλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρούς κύβους τα βάζουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και το σοτάρουμε ελαφρώς, προσθέτουμε το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια και συνεχίζουμε να το σοτάρουμε για 4-5 λεπτά ακόμα, το αφήνουμε να κρυώσει ριχνουμε την πάπρικα και τα φιλαδέλφεια ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά..
Περνουμε τα φύλλα μας και τα κόβουμε πρώτα στην μέση κάθετα και έπειτα στα τρία οριζόντια, βάζουμε τα κομμένα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο και τα σκεπάζουμε. Ξεκινάμε το δίπλωμα περνουμε δύο φύλλα λαδωνουμε βάζουμε με ένα κουταλάκι γλυκού γέμιση στο επάνω μέρος κλείνουμε στα Πλάγια και τυλιγουμε τη φλογέρα μας.
Τέλος της περνάμε όλες με ελαιόλαδο και ρίχνουμε η λίγο σουσαμι η παπαρουνοσπορο.
Ψηνουμε στους 170 με αέρα μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Καλη επιτυχία.
Η συνταγη ειναι της Ουρανια Καρδαμη
