Πατσαβουροπιτα
ΥΛΙΚΑ
300 γραμμ φύλλο κρούστας
250 γρ φετα
250 γρ κασέρι
100 γρ κεφαλοτυρι
3 αυγά
Λίγο πιπέρι και λίγη πάπρικα καπνιστή
1 λίτρο γάλα
Λίγο λαδάκι για τα φύλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδωνουμε το ταψι μας βάζουμε κάτω ένα φύλλο και στη συνέχεια περνουμε ένα ένα τα φύλλα τα λαδωνουμε περνουμε τα τυριά που τα έχουμε ανακατεύει όλα μαζί και ριχνουμε στο φύλλο, το μαζεύουμε σαν βεντάλια και το βάζουμε στο ταψί συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το πιπέρι την πάπρικα το γάλα και τα ρίχνουμε στο ταψι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.
300 γραμμ φύλλο κρούστας
250 γρ φετα
250 γρ κασέρι
100 γρ κεφαλοτυρι
3 αυγά
Λίγο πιπέρι και λίγη πάπρικα καπνιστή
1 λίτρο γάλα
Λίγο λαδάκι για τα φύλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδωνουμε το ταψι μας βάζουμε κάτω ένα φύλλο και στη συνέχεια περνουμε ένα ένα τα φύλλα τα λαδωνουμε περνουμε τα τυριά που τα έχουμε ανακατεύει όλα μαζί και ριχνουμε στο φύλλο, το μαζεύουμε σαν βεντάλια και το βάζουμε στο ταψί συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το πιπέρι την πάπρικα το γάλα και τα ρίχνουμε στο ταψι να πάει παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.
Καλη επιτυχια
Η συνταγη ειναι της Ουρανια Καρδαμη
