ΜΑΦΙΝΣ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΑ
250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (κοσκινισμένο)
70 γρ κακάο (κοσκινισμένο)
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
180 γρ γάλα
125 γραμ. βούτυρο
220 γρ ζάχαρη καστανή
2 αυγά
2 βανίλιες
100 γραμ. κουβερτούρα δάκρυ ,σταγόνες
70 γρ κακάο (κοσκινισμένο)
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
180 γρ γάλα
125 γραμ. βούτυρο
220 γρ ζάχαρη καστανή
2 αυγά
2 βανίλιες
100 γραμ. κουβερτούρα δάκρυ ,σταγόνες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, τις βανίλιες και το κακάο.
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, τις βανίλιες και το κακάο.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη για να αφρατέψουν για 6-7 λεπτά. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Προσθέτουμε λίγο αλεύρι και λίγο γάλα μέχρι να τελειώσουν. Τέλος ρίχνουμε την κουβερτούρα το δάκρυ και ανακατεύουμε απαλά το μείγμα.
Τα τοποθετούμε σε φορμάικα και γεμίζουμε κατά τα 2/3.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για 20-25 λεπτά.
Βγαίνουν 24.Συνταγή George Chatzigiatroudakis!!!
Βγαίνουν 24.Συνταγή George Chatzigiatroudakis!!!
Τη συνταγη μας την εστειλε η Φωτεινή Παρασκευοπουλου
