Header Ads

Header ADS

ομελέτα φούρνου


Υλικά:

5 αυγά

1 κουτ.κρέμα γάλακτος light

1 κουπα γάλα 2%

3 πολύχρωμες πιπεριές ( πράσινη, κόκκινη, κίτρινη )

200 γρ. φρέσκα μανιτάρια ή κονσέρβα

100γρ. γκούντα σε κύβους

100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Πιπέρι

 Εκτέλεση:


Κόψτε τις πιπεριές σε κύβους ή λωρίδες.

Ψιλοκόψτε τα φρέσκα μανιτάρια.

Τσιγαρίστε τα λαχανικά σε ελάχιστο λάδι μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους.

Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα πυρίμαχο σκευος και προσθέστε 100 γρ. γκούντα κομμένο σε κύβους.

Χτυπήστε καλά σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώστε

Περιχύστε με το μίγμα τα λαχανικά και προσθέστε από πάνω την τριμμένη παρμεζάνα ώστε να κάνει κρούστα στη διάρκεια του ψησίματος.

Βάλτε το ταψάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-30?
Καλη επιτυχια !!
 Τη συνταγη μας την εστειλε η φιλη μας Maria Koutroumpa !!!
Από το Blogger.