Καλοκαιρινή μακαρονάδα με τοματίνια, φέτα και ρόκα
Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτιΕλαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
300-400γρ τοματίνια
1 μεγάλο ματσάκι ρόκα κομμένη στο χέρι
250-300γρ φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζω τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες, ώστε να κρατάνε λίγο (al dente). Παράλληλα στο ελαιόλαδο ρίχνω τα τοματίνια ολόκληρα, ώστε να μαλακώσουν και να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτω τη ρόκα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και στο τέλος τη φέτα και μαγειρεύω για λίγο, ώστε να λιώσει η φέτα και να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα. Ανακατεύω καλά τη σάλτσα με τα μακαρόνια και σερβίρω αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Δοκιμάστε την!!!Καλη επιτυχια !!
Τη συνταγη μας την εστειλε η φιλη μας Tonia Vassilakou !!

