Νόστιμο μπισκοτογλυκό με σπιτική κρέμα
Τι θα χρειαστείς:
200 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
Ένα πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου ή Digestive
Για τη κρέμα:
2 κουταλιές της σούπας κορν-φλαουρ
1 λίτρο φρέσκο γάλα
2 βανίλιες
2 κρόκους αυγών
Χυμό από μισό πορτοκάλι
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Ελάχιστο λεμόνι
Για το στόλισμα:
Ζελέ με γεύση της επιλογής σου (εγώ προτιμώ φράουλα)
Ότι φρούτο της επιλογής σου θες, ξηρούς καρπούς, σαντιγί
Εκτέλεση
Σπάσε τα μπισκότα Παπαδοπούλου στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.Βάλε τα σε ένα στρογγυλό ταψάκι. Στη συνέχεια λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε το στα μπισκότα και ανακάτεψε τα καλά. Άπλωσε το μείγμα σε όλο το ταψί και φρόντισε το βούτυρο να πάει παντού. Αν χρειαστεί, βάλε και άλλο βούτυρο για να γίνει μία βάση μαζί με τα μπισκότα. Άσε τη βάση του γλυκού μας μέσα στο ψυγείο μέχρι να τελειώσεις με τα υπόλοιπα υλικά.
Καλη επιτυχια !!
Τη συνταγη μας την εστειλε η φιλη μας Τζια-Γεωργια Ζαχαρωδη !!
