Υλικά
4-6 φύλλα κρούστας
150 γρ τυρί (φέτα ή κίτρινα τυριά ή ανάμεικτα)
2 αυγά χτυπημένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος ή θυμάρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζω λάδι και απλώνω 2-3 φύλλα κρούστας πατσαβουριαστά. Απλώνω πάνω τους τα τυριά και το μίγμα των αυγών χτυπημένο με αλάτι, πιπέρι και το μυρωδικό της επιλογής μου. Καλύπτω όλη την επιφάνεια των τυριών με άλλα 2-3 φύλλα κρούστας. Προσθέτω λίγο λάδι στην επιφάνεια. Ψήνω και όταν πάρει χρώμα η κάτω πλευρά, γυρνάω την πίτα να ψηθεί και η άλλη πλευρά της. Θέλει προσοχή, γιατί η δεύτερη πλευρά ψήνεται πολύ γρήγορα! Την βάζω πάνω σε απορροφητικό χαρτί και απότις δύο πλευρές, για να τραβήξει το λάδι. Καλή όρεξη!!!