Πατατοκεφτεδες
F for Food
Υλικα
4μετριες βρασμενες πατατες( μου ειχαν μεινει απο χθες)
Ενα φρεσκο κρεμυδακι
Λιγη πιπερια φλωρινης
Λιγος δυοσμος
Λιγος μαιντανος
Λιγο ανιθο
Αλατοπιπερο
Μιση κ σ ξυδι
Λιγο λαδι
Μια κουπα σιμιγδαλι ψιλο
4μετριες βρασμενες πατατες( μου ειχαν μεινει απο χθες)
Ενα φρεσκο κρεμυδακι
Λιγη πιπερια φλωρινης
Λιγος δυοσμος
Λιγος μαιντανος
Λιγο ανιθο
Αλατοπιπερο
Μιση κ σ ξυδι
Λιγο λαδι
Μια κουπα σιμιγδαλι ψιλο
Ελιωσα τις πατατες με πηρουνι ,προσθεσα τα ψιλοκομενα μυρωδικα,αλατοπιπερο και λιγο λαδι
Εριξα και το σιμιγδαλι και τα εβαλα ψυγειο για λιγο
Μετα τα τηγανησα
Τα ειχα βαλει σε λαδοκολα να τα ψησω,αλλα το μετανιωσα
Εγιναν τελεια
Εσεις αν δεν θελετε σιμιγδαλι,να βαλετε αλευρι.
Εριξα και το σιμιγδαλι και τα εβαλα ψυγειο για λιγο
Μετα τα τηγανησα
Τα ειχα βαλει σε λαδοκολα να τα ψησω,αλλα το μετανιωσα
Εγιναν τελεια
Εσεις αν δεν θελετε σιμιγδαλι,να βαλετε αλευρι.
Η συνταγη ειναι της Maria Ntelimara F for Food
