Header Ads

Header ADS

Καρυδογλυκο:

Καρυδογλυκο:

ΥΛΙΚΑ 
7 αυγά
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 ποτήρι νερού καρύδια
1 ποτήρι νερού φρυγανιά
1 μπεικιν παουντερ
2 βανιλιες
1 σφηνάκι κονιάκ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ 
2 ποτήρια νερού νερό
2 ποτήρια νερού ζάχαρη
Μόλις πάρε βράση μετράω 5' τότε ρίχνω 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού 1 βανίλια άρωμα ,1 σφηνάκι κονιάκ..ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτω ένα ένα τα υλικά τα αυγά μόνο τους κρόκους,τα ασπράδια τα χτυπάω μαρέγκα, τέλος τα ρίχνω στο μείγμα και ανακατεύω απαλά....
Έχω βουτυροσει το ταψί και του έχω ρίξει φρυγανιά τριμμένη, ρίχνω το μείγμα, ψήνω πάνω κάτω η φωτιά 30' σε προθερμασμενο φούρνο , βάζω ένα μαχαίρι αν βγαίνει καθαρή η λάμα του το γλυκό είναι έτοιμο, το βγάζω από το φούρνο, το κόβω σε κομμάτια, ρίχνω το σιρόπι που θα έχει κρυώσει.... Καλή επιτυχια 

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Κατερίνα Λάμπρου

  










Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Κατερίνα Λάμπρου.
Από το Blogger.