Για τη σάλτσα : σε κατσαρόλα με λάδι σωταρω ένα μικρό κρεμμύδι 3-4 γουλιές σκόρδο συνεχίζω με ένα κουτί μανιτάρια και μια πιπεριά σε φέτες αφού σωταριστουν ρίχνω αλάτι( όχι πολύ αλάτι γιατί στο τέλος θα ρίξω τυρί ροκφόρ ) πιπέρι μια πρέζα κανέλα και μια πρέζα μπαχάρι ψιλοκομμένη ντομάτα και μια κουταλιά πελτέ ένα κουταλάκι ζάχαρη ένα ποτήρι νερό, μόλις πιει το νερό η σάλτσα προσθέτω μαϊντανό φιλοκομμενο και ένα κομμάτι τυρί ροκφόρ το οποίο θα λυωσει, κλείνω τη φωτιά.... Σερβίρω με παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι και από πάνω τη σάλτσα.....
Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες,κάντε κλικ εδώ