Υλικά 2 λίτρα γάλα 1 1/2 κούπα τσαγιού ζαχαρι 1 1/2 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό... 5 αυγά 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο 3-4 βανίλιες 1 πακέτο φύλλο κρούστας Σιρόπι 3 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού ζαχαρι 2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 1 ξυλακι κανέλα Μισό λεμόνι Εκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρι και τις βανίλιες. Το γάλα και το σιμιγδάλι το δενουμε στην κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και τα χτυπημένα αυγά με την ζαχαρι . Βάζουμε στο ταψί μας τα φύλλα και τα βουτηρονουμε ενα ενα αφήνουμε να παγώσει λίγο η γέμιση την ρίχνουμε στο ταψί και βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα απο πάνω τα αφήνουμε να παγώσουν λίγο το βουτηρο για να μπορούμε να το χαράξουμε ρίχνουμε λίγο νερό πάνω στα φύλλα και το ψηνουμε στους 200 βαθμούς αερόθερμο μέχρι να ρόδισει Καλη επιτυχία.
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η Maria Stefanopoulou !
ΣΤΕΊΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΣΑΣ!
Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες,κάντε κλικ εδώ