Header Ads

Header ADS

CHOCOFLAN



ΥΛΙΚΑ.

1 Πακέτο έτοιμο μείγμα για κέικ σοκολάτα
3 αυγά
1/2 κουπα αραβοσιτελαιο
1 κούπα νερό

ΚΡΕΜΑ 

1 γάλα ζαχαρουχο
1 γάλα εβαπορε
3 αυγά
2 βανιλιες
Μια στρώση σιρόπι καραμελας CARTE D'OR.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Βουτυρονουμε καλά μια φόρμα τού κέικ( όχι με τσερκι) και ριχνουμε το μισό σιρόπι καραμελας, φτιάχνουμε τό κέικ και το ρίχνουμε πάνω στην καραμελα, χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα και την ριχνουμε προσεχτικά επάνω στο κέικ... Κλείνουμε καλά με αλουμινόχαρτο και το βαζουμε σε ταψί που έχουμε προσθέσει νερό (μπελ Μαρι Μαρί) πάνω από τη μέση της φόρμας.. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1.1/2 τις ώρας !!!
Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα και ριχνουμε ακόμα λίγο σιρόπι καραμελας!!!
Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή την πήρα από την Σόφη Τσιωπου!!!

Από το Blogger.