CHOCOFLAN
ΥΛΙΚΑ.
1 Πακέτο έτοιμο μείγμα για κέικ σοκολάτα3 αυγά
1/2 κουπα αραβοσιτελαιο
1 κούπα νερό
ΚΡΕΜΑ
1 γάλα ζαχαρουχο1 γάλα εβαπορε
3 αυγά
2 βανιλιες
Μια στρώση σιρόπι καραμελας CARTE D'OR.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρονουμε καλά μια φόρμα τού κέικ( όχι με τσερκι) και ριχνουμε το μισό σιρόπι καραμελας, φτιάχνουμε τό κέικ και το ρίχνουμε πάνω στην καραμελα, χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα και την ριχνουμε προσεχτικά επάνω στο κέικ... Κλείνουμε καλά με αλουμινόχαρτο και το βαζουμε σε ταψί που έχουμε προσθέσει νερό (μπελ Μαρι Μαρί) πάνω από τη μέση της φόρμας.. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1.1/2 τις ώρας !!!Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα και ριχνουμε ακόμα λίγο σιρόπι καραμελας!!!
Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή την πήρα από την Σόφη Τσιωπου!!!
